Oprichting

De eenmanszaak Garagebedrijf Auto Pol werd in februari 1982 opgericht door Aart van de Pol ( 1958-2013 † ). Het bedrijf startte in een oude kippenschuur in Ederveen. In november 1984 trouwde Aart met Willeke Moerman. Garagebedrijf Auto Pol plaatste zich in Renswoude aan de Utrechtseweg 16, de locatie waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is. Na een jaar (november 1985) bleek dat er in de werkplaats behoefte was aan mankracht en werd onze monteur Ab van Ravenhorst aangenomen. Een aantal jaren later werd de eenmanszaak omgezet in een V.O.F. met Willeke van de Pol – Moerman.

Verbouwing

In 1990 werd het bedrijf uitgebreid met een kantoor, een nieuw en groter magazijn en twee nieuwe werkplekken.

Jubileum

In 2009 bestond Garagebedrijf Auto Pol 25 jaar waar destijds de nodige aandacht aan werd gegeven.

Voortzetting

Wegens het overlijden van Aart van de Pol in 2013 werd het bedrijf voortgezet als eenmanszaak door Willeke van de Pol.

Heden

Vanwege de aanhoudende drukte is per 1 februari 2018 Marinus van Dronkelaar als monteur in dienst gekomen. Marinus heeft jarenlange ervaring als monteur en heeft alle benodigde papieren.
AutoPol Lunterse kade
AutoPol Lunterse kade AutoPol Lunterse kade AutoPol Lunterse kade

Werkplaats

In de werkplaats van Garagebedrijf Auto Pol kunt u terecht voor alle voorkomende onderhoud en reparaties aan uw auto. Tegen scherpe prijzen. Gratis vervangend vervoer (op afspraak) beschikbaar. Garagebedrijf Auto Pol is er onder andere voor:
whatsapp link naar AutoPol